Läs mer
Diodskyltar
Få skyltar är så anslående som en riktigt välarbetad diodskylt. Med förmåga att lysa upp gaturummet och briljera i mörker är ett utmärkt val om du vill lyfta ditt varumärke och ge det ett lysande uttryck.
Läs mer
Neonskyltar
Med konstruktion av järn och stadiga fundament har stolpskyltar potential att resa sig som landmärken högt över mark med ett längre tidsprespektiv. Snabba och effektiva budskap syftar till att stärka varumärket och kommunicera med förbipasserande även på långt avstånd.

Stolpskyltar i olika utföranden, från mindre modeller vid företagsentréer till höga konstruktioner i affärs- och industriområden, har synliga ben. I syfte att minska vindbelastningen är det vanligt att valet faller på stolpskyltar vid produktion av riktigt stora skyltar.
Läs mer
Plåtskyltar
Plåtskylten ger mycket skylt för pengarna och tål alla väder. Den mest kostnadseffektiva skyltlösningen är plåtskylten eller aluminiumskylten. En klassisk skyltlösning som passar en rad olika ändamål såväl inomhus som utomhus, till exempel fasadskyltar, hänvisningsskyltar, upplysningsskyltar, varningsskyltar, företagsskyltar och byggskyltar.

Enkel tillverkning med printad eller utskuren folie ger många variationsmöjligheter och kreativa lösningar. Med rätt belysning ökar skyltens synlighet i mörker.
Läs mer
Plåtbokstäver
Kommunikation som sticker ut. Utskurna bokstäver och fasadbokstäver i relief. Utskurna bokstäver för montering på husfasad eller vägg inomhus kommunicerar ditt budskap eller logotyp med tydlighet. Tekniken gör det möjligt att prata med målgruppen med såväl små som stora bokstäver. Beroende på hur högt du vill ropa och vilket användningsområdet är.

Plåtbokstäverna går att få i valfri kulör och tillverkas i en rad olika material, till exempel aluminiumplåt, mässing, koppar, stål eller plexiglas.
Läs mer
Ljuslådor
Ljuslådor är en kostnadseffektiv skyltlösning för såväl inom- som utomhusbruk. Med förmågan att synas bra i mörker är ljuslådan med bakbelysta budskap den perfekta lösningen i många sammanhang alla tider på dygnet.

Själva skyltlådan är tillverkad av kraftig aluminiumprofil lackerad i valfri kulör. En vitlackerad baksida invändigt och kallvita LED ger bästa ljusåtergivning. Fronter i olika utföranden sätter din unika prägel på ljuslådan. Den enklaste lösningen är en plexiglasskiva med motivet utskuret i självhäftande genomlysbar folie alternativt lackerad aluminiumplåt. I det senare fallet placeras plexiglasskivan bakom de utskurna fälten. En mer avancerad front kan ha reliefbokstäver som är 10–50 mm tjocka. Denna typ av ljuslåda används med fördel när logotypen är mörk och när företagets varumärke ska vara förknippat med soliditet och elegans. Materialval i form av plexiglasfronter som förhindrar urblåsningar, eliminerar risken för att få synligt ljus i skarvarna samt upphängningsanordningar som förhindrar buktning av fronten ger lång livslängd. LED-belysning ger en hållbar lösning med låg påverkan på miljön och låg energiförbrukning.
Läs mer
Pyloner
Med konstruktion av järn och stadiga fundament har stolpskyltar potential att resa sig som landmärken högt över mark med ett längre tidsprespektiv. Snabba och effektiva budskap syftar till att stärka varumärket och kommunicera med förbipasserande även på långt avstånd.

Själva skyltlådan är tillverkad av kraftig aluminiumprofil lackerad i valfri kulör. En vitlackerad baksida invändigt och kallvita LED ger bästa ljusåtergivning.
Läs mer
Specialdesign
En omfattande maskinpark, teknik, material och kunskap öppnar möjligheter för specialdesignade produkter som faller utanför ramen för de färdiga traditionella lösningarna. Vi gör skräddarsydda produktioner utöver traditionellt skyltmakeri. När du söker en ovanlig lösning kan vi hjälpa dig med hantverksskicklighet och ett kunnande som bidrar till extraordinära produktioner. Inget är omöjligt förrän du verkligen testat, det är vår devis.